вівторок, 15 вересня 2009 р.

Як зробити злодія джоуля

Вступ.Так, це - ганебний Злодій Джоуля, у формі Покрокових інструкцій! Для тих із вас, хто не знає, Злодій Джоуля - дуже маленький кругообіг, який дозволяє вам засвітити білий або блакитний світлодіод від напруги лише 0.5 вольт. Ви думаєте, що ті батареї мертві? Не викидайте їх ще! Підєднайте їх до Злодія Джоуля аби витиснути з них все до останньої краплі енергії!

Крок 1.Для цього проекту вам буде поррібно таке:- паяльник- Руки- припій- Блакитний або Білий світлодіод (Інші кольори також підійдуть)- 2N3904 Транзистор або еквівалентний - 1k резистор (коричневий - чорний - червоний)- кільце-тороїд- тонкий дріт, двох кольорів (забезпечуватиме роботу магніта)Ви можете отримати тороїд і транзистор від мертвої CFL; транзистор є зазвичай під назвою 13002.

Крок 2.Зараз будемо намотувати дріт на тороїд. Свій я знайшов у джерелі живлення старого комп"ютера. Тороїд - це кругле кільце, що може притягуватися магнітом.Тороїд можна знайти у кількох місцях. Старі комп"ютерні материнські плати та плати XBOX і X360. Його можна купити і у радіомагазині.Візьміть два звичайних дроти та змотайте їх кінці разом. Далі просуньте змотаний кінаць дроте через тороїд, а решту дроту намотуйте навколо кільця. Намотуйте дуже щільно. Мотків не повинно бути більше ніж 8-11. Переконайтеся, що дріт розподілений по кільцю рівномірно.


FWU40T6FCEILX9OFPRWGA7FCEILX9I


Крок 3.Зараз будемо стаювати все до купи. Візьміть свій транзистор та відігніть середній првідник в одну сторону, а бокові у іншу. Долі припаяйте один здротів, що виходять з тороїда до однієї із сторін резистора, а до іншої сторони резистора припаяйте середній провідник транзистора.Тепер припаяйте другий дріт від тороїда до накопичувача транзистора і приєднийте сюди позитивну сторону світлодіода. Тепер припаяйте довгий дріт до негативної сторони світлодіода та випромінювача транзистора.



Крок 4.Це і все! Роботу завершено. Під'єднайте дроти, що йдуть від вашого тороїда до позитивної сторони батарейки і проводом розширення до негативної. Якщо все правильно, то лампочка зісвітиться.

Куплю диплом техникума, купить диплом здесь, купить диплом стоимость

1 коментар:

  1. Як встановити світлодіоди на меблі? Мене цікавить такого типу меблі: http://vdm.ua/ Що Ви про це можите мені розповісти. Дуже цікаво було б від Вас дізнатися інструкцію. Хочу сам встановити собі в шафу світлодіоди.

    ВідповістиВидалити